Brainstorm sessie

"Ik was op zoek naar een spreker die een inspirerende lezing over de toekomst zou kunnen geven én een sessiebegeleider om deze lezing te verbinden aan een brainstorm en discussie. En dan bij voorkeur alles ook graag op maat zodat de sessie precies zou aansluiten bij de aanwezigen. Leek een onmogelijke zoektocht, maar Kristian wilde dit alles graag voor ons vervullen. In samenwerking hebben we een mooi programma opgetuigd, en toen door de Corona-crisis de sessie niet live kon doorgaan, heeft Kristian de sessie omgegooid tot een online sessie! Hierbij kregen we naast de inhoud van de sessie ook nuttige informatie over digitaal samenwerken. Al met al een zeer prettige samenwerking!"

Jane Roos - Advies- en Ingenieursbureau Tauw

Brainstorm sessie
"I am happy to say that Kristian exceeded my high expectations with his keynote speech and brainstorming session with us from Prysmian Group. Our topic was "how to embrace digital transformation in our workplace". A very inspiring day!"

Olivia Normark - People Development North Europe Prysmian Group

Lezing over Communities en Smart Working
Leuk!

Stuart Weir – Partner & Manager Advieseenheid at Nautus

Lezing over Communities en Smart Working
Inspirerend, want het is mij duidelijker geworden waarom een community zo van belang is, vooral in een samenleving waarin thuiswerken steeds belangrijker wordt. 

Sabine Overweg – Intern at Impact Nation - ABN AMRO Bank N.V.

Lezing over Communities en Smart Working
Ik vond het inspirerend en interessant omdat het een nieuw perspectief bied op (samen)werken met een heldere uitleg en voorbeelden.

Cas Luursema – Consultant at Rebel

Lezing over Communities en Smart Working
Leuk om te volgen, energievol zoals bij visie delen hoort. Teruggebracht tot de eenvoud.

Lars Schräder – Senior HR Adviseur en coach

Lezing over Communities en Smart Working
Inspirerend. Goed om in kleine stappen naar de toekomstige online organisatie te werken, wat meer is dan een teama omgeving met calls en filesharing. 

Janet Welp – Interim Project and Program Manager

Als dagvoorzitter had Kristian de taak om Next Gen te modereren, sprekers aan te kondigen en het publiek te enthousiasmeren.  

Met veel passie en energie, een ludieke event opening en de juiste interactie tussen sprekers en publiek.

Kristian heeft als dagvoorzitter een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Emerce eDay Next Gen 2018.  

"Kristian gaf een fantastische presentatie over blockchain op het ANVR reiscongres. Helder, creatief en grappig. Blockchain zit nu tussen onze oren!"

Frank Oostdam – Directeur ANVR

"Kristian helped our company to share and augment knowledge through the whole organisation creating an agile playground for innovation."

Anotonio Zamperla – Zamperla S.P.A. is operating worldwide with 480 professionals

"Een inspirerende, filosofische en toch praktische presentatie. Opende onze ogen en onze geesten. Stof tot nadenken. Helemaal top!"

Eric ten Harkel – CEO Coolprofs

Een inspirerende lezing! Een cocktail van filosofie, technologie, ethiek en hele praktische tips. Kunnen we wat mee!

Quirine ter Haar – Merkleider Twente Marketing at MarketingOost Regio- en Stadsmarketing DMC

Wij, het jongerennetwerk van gemeente Eindhoven, hebben Kristian gevraagd om een inspirerende lezing te geven rondom het onderwerp: het werken van de toekomst. Kristian wist ons te verrassen door er een geheel eigen draai aan te geven. Met een speciaal op maat gemaakte presentatie nam Kristian de deelnemers mee in zijn verhaal, maar liet hen vooral ook zelf een mening vormen aan de hand van prikkelende voorbeelden. Kristian wist de discussie op gang te brengen, waarna wij verder gingen met onze brainstorm over hoe het werken van de toekomst binnen onze gemeente een rol kan spelen. Alleen maar positieve reacties vanuit ons netwerk gehoord!

Veerle van de Laar – Landschapsontwerper | Ruimtelijke expertise Gemeente Eindhoven

Gisteren gaf Kristian een hoorcollege voor de tweede jaars studenten van academie Artemis als onderdeel van het studium Generale programma. “Hoe moeten we ons verhouden tot technologie?” Zijn lezing is tegelijk filosofisch, informatief, maakt los en geeft stof tot nadenken. Studenten waren geboeid door het thema en door Kristian’s enthousiasmerende manier van vertellen. Kan het iedereen aanraden een keer een lezing bij te wonen. Dank voor je verhaal.

Brigit Vermeulen – Head BA Allround Styling Artemis Academy

Na een boeiend en intensief event wist Kristian alle aanwezigen weer "aan" te zetten middels zijn inspirerende afsluitende keynote.
Prachtig te zien hoe hij ongemerkt toewerkt naar een punt waarop de gehele zaal een spiegel voorgehouden krijgt en inziet dat we allemaal zelf aan de slag moeten en keuzes moeten maken.
De juiste energie en meteen aan de slag, aanrader!

Sander de Vocht – CEO Negometrix

Inspirerend, toepasbaar en op een prettige manier confronterend.
Zo kijk ik terug op de energieke lezing van Kristian. Hij wist mensen van begin tot eind te boeien met zijn verhaal over technologie in de zorg met speciale aandacht voor het ethische aspect van de ontwikkelingen.

Kim Peters – Health Innovation Park

"Kristian is een van de weinige originele toekomstkijkers en onafhankelijke denkers die wars van hypes en buzzwords scherp vooruitkijkt, voorbij het blikveld van menig trendwatcher."

Soo Choi-Bosman – Transformation Ninja

"Zelfs the most digital human krijgt hier een warm gevoel van."

Jordi Beijen – Student Hogeschool Avans Tilburg

On StoryPorter, a transformation concept ideated by Mr.Harder

“As an 'early adopter' ABN AMRO Group Audit immediately embraced the idea behind StoryPorter when it was launched. For us StoryPorter gave a huge impetus to the introduction and discovery of social media on the workfloor and elsewhere. In addition StoryPorter made a significant contribution to the interconnection of diverse units spread across the world.”

Joop van Gennip - ABN AMRO, Managing Board Banque Neuflize OBC Paris

On StoryPorter, a transformation concept ideated by Mr.Harder

“Within T-Mobile we used StoryPorter to set up our storyteller ‘Magenta Talks’, it changed the way T-Mobile uses and interacts with social technology. It's fun, intuitive and it helped us to connect different departments within our organisation in a refreshing and innovative way.”

Mark Klein - CEO T-Mobile Nederland