top of page

Over mij

  • LinkedIn - grijze cirkel

Vanaf de eerste internetverbinding ben ik online. Ik heb een achtergrond in design en een aangeboren nieuws­ gierigheid. Ik houd mezelf dan ook constant op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Heb een natuurlijk vermogen om ingewikkelde technologieën helder over te kunnen brengen en wordt als ondernemer voortdurend getriggerd om na te denken over de toepas- singen in de markt. 
Ik heb van dichtbij kennis gemaakt met verschillende culturen. Ik ben geboren in Afrika, opgegroeid in Italië en woon nu in Nederland, waar ik al ruim 30 jaar ondernemer ben. Ik spreek en werk ook in Italië.

 

Lulverhalen

In 2016 heb ik meegewerkt aan de theatertour
De LULverhalen en heb het podium gedeeld met Howard Komproe, Roue Verveer, Ruben van der Meer, en vele anderen. De ervaring om alleen op het podium te staan bij een volle zaal in het De La Mar Theater is op z'n minst betoverend te noemen.

Mijn achtergrond

Ik ben docent geweest aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, heb deel uitgemaakt van de Board of Inspiration bij T-­Mobile, ben bedenker van technolympics.org en medeoprichter van Sobuildings (adviseert de vastgoed sector over innovatievraagstukken).
Ik heb meerdere communities opgezet waaronder LinkedGolf (met meer dan 10.000 leden), Mentilocali.it, (een community voor ondernemers in Italië) en het equivalent in Nederland LocalMinds.nl, de community van Impact Nation (impactnationcommunity.nl) en SocialClub, een werkcommunity van CBRE Global Investors..

Gesprekspartner

Men zegt dat ik ook een goede gesprekspartner ben. Ik onderbouw mijn standpunten, en heb oprechte interesse en openheid om naar de verhalen van anderen te luisteren. Door mijn gedachten over technologie en mensen vind ik het heel fijn om mee te doen aan discussiepanels.

bottom of page