Je bedrijf is een community


Een lezing over online communities, de evolutie van werk, het digitaliseren van je bedrijf en de relatie met je klanten.

Local Minds_logo_zwart.png

de community van Mr.Harder

Voor welke sectoren is de lezing geschikt?


De impact van technologie is voor alle sectoren groot, veel situaties zijn vergelijkbaar. De sectoren waar ik het vaakst voor spreek zijn: vastgoed, reizen, gezondheid, technologie, transport en onderwijs. Ik zou nog heel graag nog iets voor de sport- en landbouwsector willen doen.
Hoe kan ik een lezing boeken?


Je kan een lezing boeken via Speakers for Good. Het formulier op deze site wordt direct doorgestuurd naar hen.
Is er bewegend beeld te zien?


Helaas is er nog geen lezing gefilmd, ze zijn vaak voor besloten bijeenkomsten. Wel heb ik een Youtube kanaal waar je een indruk kan krijgen van hoe ik overkom.
Wat kan ik verwachten van de inhoud?


Mijn lezingen gaan over de invloed van technologie op maatschappij en economie. Ik pas de inhoud altijd aan op de wensen van de klant door voorafgaand de sector en het bedrijf goed te bestuderen.
Is er overleg voorafgaand aan de lezing?


UIteraard! Ik heb altijd overleg met de opdrachtgever. Dat kan telefonisch, via een video call of in een persoonlijk bezoek. Er is ruim tijd voor een goede briefing. Dat is noodzakelijk om mij goed te kunnen voorbereiden.
Is er materiaal dat kan worden gebruikt voor het programma?


Zeker! Kijk op deze pagina voor foto’s en een biografie. Je kunt dat gebruiken voor het programma. Mocht je een digitale uitnodiging willen sturen, dan kan ik voor een klein bedrag extra een welkomstfilmpje maken als 'trailer' voor mijn lezing.
Hoe zit het met de techniek?


Op de site vermeld ik alle specificaties die nodig zijn, deze pagina is makkelijk te delen met de technische afdeling voor de juiste afstemming. Die pagina vind je hier.
Hoe lang duurt de lezing?


Meestal duurt een lezing 45 minuten. Voor alle lezingen neem ik de hele dag vrij om ruim op tijd aanwezig te zijn en wanneer gewenst achteraf met de gasten nog in gesprek te gaan. De lengte van de lezing en mijn aanwezigheid heeft geen invloed op de prijs.
Kan de inhoud van te voren worden doorgenomen?


De lezing bespreek ik tijdens de briefing maar deel ik nooit vantevoren. Uit ervaring weet ik dat ik er tot op het laatste moment aan werk. De slides zijn zonder 'het verhaal' niet veelzeggend.
Wordt de lezing gedeeld?


De lezing wordt niet gedeeld omdat het weinig waarde heeft zonder het gesproken verhaal dat er bij hoort. Voor een extra bedrag bied ik een ‘afterkeynote’ pagina aan die op mijn site wordt geplaatst (achter een password) waar de gasten extra informatie kunnen ontvangen.
Kan ik een product laten promoten?


Onafhankelijkheid is mijn grootste waarde. Om die niet aan te tasten ga ik nooit in op het verzoek om een specifiek product te promoten.
Wat kost de lezing?


Een lezing kost 2.500,- euro. Daarvoor krijg je een op maat gemaakte lezing met alle voorbesprekingen die daarvoor nodig zijn. Voor elke lezing reserveer ik de hele dag dus ben ook aanwezig wanneer gewenst voor de afterparty :)
Is Kristian te boeken als dagvoorzitter of panel lid voor een discussie?


Jazeker. Alleen wanneer het thema 'technologie' is heb ik meerwaarde als dagvoorzitter. Hetzelfde geld voor de discussie in het panel. Voor beiden moeten aparte prijsafspraken worden gemaakt.

Mijn lezingen gaan over communities

De invloed van technologie op mensen en bedrijven wordt zichtbaar wanneer je het hebt over communities. Online communities zijn de digitale omgevingen waar we elkaar tegen komen, waar we samen werken, waar we van elkaar leren. Het is ook niet verwonderlijk dat ondernemingen die aan hun eigen online community hebben gebouwd in staat zijn om het hybride werken (on- en offline) beter te managen. In mijn lezingen wordt besproken hoe we technologie het beste kunnen inzetten in ons werk, in ons leven.

Gedachten