top of page
Kristian Esser tijdens een Keynote

Waar is je online kantoor?

 

Digitale Samenwerking gaat niet vanzelf.

Local Minds_logo_zwart.png

de community van Mr.Harder

 • Wat kan ik verwachten van de inhoud?
  In de lezing vertel ik hoe we beter online kunnen samenwerken, wat een Online Kantoor betekent voor hybride werken en hoe de digitale dimensie invloed heeft op het gedrag van mensen en leiderschap. Ik vertel dus over digital leadership, online collaboratie modellen en de toekomst van hybride werken.
 • Voor welke sectoren is het geschikt?
  Online samenwerking, hybride werken en digital leadership gelden voor alle sectoren, veel situaties zijn vergelijkbaar en dus voor iedereen relevant. Ook de omvang van het bedrijf is niet van invloed. Ik ben gewend om zowel met organisaties rond de 50 man te werken als met grotere multinationals.
 • Hoe lang duurt de lezing?
  De lezing duurt ongeveer 45 minuten, daarna is er tijd voor discussie met het publiek. Voor alle keynotes reserveer ik een volle dag om ruim op tijd aanwezig te zijn en wanneer gewenst zo lang het nodig is aanwezig te blijven. De lengte van de keynote heeft geen invloed op de prijs.
 • Is er bewegend beeld van mij te zien?
  De lezing is niet gefilmd, wel onderhou ik een Youtube kanaal waar je een indruk krijgt van hoe ik overkom, daar behandel ik verschillende onderwerpen. Hier vind je ook een langer interview.
 • Is er overleg voorafgaand aan de lezing?
  Ik heb altijd overleg met de opdrachtgever. Is het telefonisch, met een video call of persoonlijk bezoek, ik zorg altijd dat er ruim overleg is voor een goede briefing om mij goed te kunnen voorbereiden.
 • Is er materiaal om de lezing te promoten?
  Ik heb foto’s en een biografie dat makkelijk kan worden overgenomen voor het programma. Waar gewenst kan ik ook een filmpje opnemen dat kan worden gebruikt ter aankondiging.
 • Hoe zit het met de techniek?
  Op de site vermeld ik alle specificaties die je moet weten, deze pagina is makkelijk te delen met de technische afdeling voor de juiste afstemming. Die pagina vind je hier.
 • Kan de inhoud van te voren worden doorgenomen?
  De lezing bespreek ik tijdens de briefing maar deel ik nooit van te voren. Uit ervaring weet ik ook dat ik tot op het laatste moment er aan werkt voor kleine aanpassingen.
 • Hoe kan ik een lezing boeken?
  Je kan een lezing direct boeken door het aanvraagformulier in te vullen.
 • Worden de slides gedeeld?
  De slides worden niet gedeeld omdat het weinig waarde heeft zonder het gesproken verhaal er bij. Iedereen kan na de lezing zich ook aanmelden bij Local Minds, de community van Mr.Harder waar meer over het onderwerp wordt besproken.
 • Kan ik een product laten promoten?
  Mijn onafhankelijkheid is een van de belangrijke waarden van mijn keynotes. Om die niet aan te tasten ga ik nooit in op het verzoek om een specifiek product te promoten.
 • Wat kost de lezing?
  Elke lezing kost 2250,- euro. Daarvoor krijg je een zorgvuldig opgebouwde lezing inclusief alle voorbesprekingen die nodig zijn om de voorbereidingen te treffen.

Mijn lezing gaat over digitale samenwerking

'Waar is je online kantoor?' is een lezing over digital leadership, online collaboratie modellen en de toekomst van hybride werken. De invloed van technologie op de manier waarop we werken wordt steeds duidelijker. Het zijn de digitale omgevingen waar we elkaar tegen komen, waar we samen werken, waar we van elkaar leren die steeds belangrijker worden. Het is ook niet verwonderlijk dat bedrijven die hun eigen digitale omgevingen hebben gebouwd in staat zijn om het hybride werken (on- en offline) beter te managen.

Gedachten

bottom of page