kristian.jpg

Je hebt een mooi bedrijf, in een mooi pand, maar waar blijft je bedrijf online?

Ook na de pandemie blijven organisaties op afstand samenwerken. De mensen, de processen en de technologie moeten worden afgestemd op een nieuw hybride model.

Ik adviseer bedrijven in het opzetten van een eigen bedrijfscommunity.

Een overzicht van afgeronde en lopende projecten

Impact Nation

Impact Nation helpt bedrijven met de praktische kant van verduurzamen. Voor elke duurzame uitdaging is ergens wel een innovatieve oplossing te vinden. De markt voor duurzame vraagstukken is nu erg versnipperd en daar willen we slagen maken. Mij is de vraag gesteld om een community op te zetten om kracht te geven aan hun business model, een opstap te maken naar een digitale propositie, en een ondersteuning te geven aan het samenwerken op afstand.

Impact Nation is een consortium tussen ABN AMRO, The Next Web, Impact Hub en Circl.

"Kristian heeft zowel een inspirerende visie op waar de kansen liggen, als een hands-on mentaliteit om mee te helpen dit praktisch op te zetten. Daar houden wij van bij Impact Nation."

Menno van Leeuwen - Project Owner

logo cases carousel.png
avatar testimonials.png

Mijn lezingen over communities zijn ook online te boeken!

Online communities zijn de digitale omgevingen waar we elkaar tegen komen, waar we samenwerken, waar we van elkaar leren. Het is ook niet verwonderlijk dat ondernemingen die hun eigen bedrijfscommunity hebben gebouwd in staat zijn om beter hybride te werken. In mijn lezingen laat ik je zien hoe communities voor je kunnen werken.

De voordelen van een bedrijfscommunity

Ik heb mijn visie over bedrijfscommunities in 13 punten samengevat. Deel deze PDF ook met je collega's.

13punten-site-klein_goed.png

Local Minds, de community van Mr.Harder

In Local Minds bespreken we community zaken. Dat doen we met community managers en klanten. Het is de plek waar we online werken aan projecten. Practice what you preach :)

mock-up laptop.png

Mr.Harder op BNR

​Met elkaar verbonden vanuit huis?
Geen idee waar de rest van het bedrijf mee bezig is. En sowieso ben je voor je gevoel een beetje losgeweekt van je collega’s. Maar tegelijkertijd ben je ook helemaal klaar met de pubquizzen en Teams-borrels. Zie hier het resultaat van thuiswerken. Hoe raak je toch weer verbonden met elkaar? Dat in deze BNR Werkverkenners.

BNR-Nieuwsradio-logokopie.png

Gedachten