KENNISMAKING

Ik begon als ondernemer die lezingen geeft. Nu ben ik 'ondernemend spreker'.

 

Vanaf de eerste internetverbinding ben ik online. Ik heb een achtergrond in design en een aangeboren nieuwsgierigheid. Ik houd mezelf dan ook constant op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Heb een natuurlijk vermogen om ingewikkelde technologieën helder over te kunnen brengen en wordt als ondernemer voortdurend getriggerd om na te denken over de toepassingen in de markt. Ik heb van dichtbij kennisgemaakt met verschillende culturen. Ik ben geboren in Afrika, gewoond Italië en nu in Nederland, waar ik al 30 jaar ondernemer ben.
Ik spreek en werk ook nog steeds in Italië. Deze unieke levenservaringen brengen ook nieuwe perspectieven met zich mee. Dit alles maakt dat mijn lezingen een eigen, unieke toegevoegde waarde hebben.

 

Lulverhalen

In 2016 heb ik meegewerkt aan de theatertour
De LULverhalen en heb het podium gedeeld met Howard Komproe, Roue Verveer, Ruben van der Meer, en vele anderen. De ervaring om alleen op het podium te staan bij een volle zaal in het De La Mar Theater is op z'n minst betoverend te noemen.

Mijn achtergrond

Ik ben docent geweest aan de HKU (kunstacademie), maak deel uit van de Board of Inspiration (strategisch advies voor de board) bij T-Mobile, ben bedenker van Technolympics.org, medeoprichter en eigenaar van Sobuildings (adviseert de vastgoed sector met innovatievraagstukken), medeoprichter van IS for Golf (autonoom kleding brand) en medeoprichter van LinkedGolf (een community dat gegroeid is naar meer dan 10.000 leden).

Firestarter

Naast mijn eigen lezingen verken ik ook graag specifieke thema's voor een sector of een bedrijf. Deze lezingen zijn dan ook zeer geschikt als firestarter bij seminars of conferenties. Ik heb een beschouwende stijl en licht filosofische benadering wat het publiek genoeg ruimte geeft voor interpretatie.

Gesprekspartner

Men zegt dat ik ook een goede gesprekspartner ben. Ik onderbouw mijn standpunten, en heb oprechte interesse en openheid om naar de verhalen van anderen te luisteren. Door mijn gedachten over technologie en mensen vind ik het heel fijn om mee te doen in discussiepanels.