top of page

Digitale transformatie voor HR

We zijn tot de kern gekomen. De mens.

De belangrijkste reden waarom mensen digitale transformatie moeilijk vinden, is het gebrek aan kennis en vertrouwen. Vaak zijn de plannen er, maar als het zover is blijken de mensen nog mee te moeten. Ik kan je helpen om de beoogde transformatie op gang te krijgen.

 

Hoe?
We gaan met een door jou gekozen team één of meerdere brainstormsessies organiseren om de voordelen van digitale transformatie zichtbaar te maken. Na de inspiratielezing, die vergelijkbaar is aan een keynote lezing die ik normaliter op een conferentie geef, gaan we met het hele team bedenken wat de 'next steps' zijn. Vervolgens ga ik het resultaat oogsten en een document maken met daarin mijn persoonlijke aanbevelingen en een stappenplan. Dat document helpt je om een strategie te ontwikkelen.
 
Wanneer gewenst kan ik ook een rol spelen in de vervolgstappen die moeten worden genomen.

Nu ook via een online Smart Workshop!
Omdat we steeds minder reizen en vaker online willen samenwerken, kan dit project ook volledig online worden georganiseerd in een Smart Workshop. Voorafgaand aan het project worden alle teamleden getraind om online samen te werken.

"I am happy to say that Kristian exceeded my high expectations with his keynote speech and brainstorming session with us from Prysmian Group. Our topic was "how to embrace digital transformation in our workplace". A very inspiring day!"
 

Olivia Normark (People Development North Europe Prysmian Group)

Waarom met mij werken?

Je moet alleen met mij werken als je een klik voelt. Dat bepalen we samen in het intakegesprek. Maar als ik mezelf mag pitchen... mijn carriere is begonnen in de creatieve sector en brainstormen is voor mij een logisch proces. Door te ondernemen heb ik het gevoel ontwikkeld om ideeën te toetsen op haalbaarheid. ​Ik ben in staat om een team in de juiste setting te krijgen om de brainstorm zo effectief mogelijk te laten verlopen. Een combinatie van inspiratie, kennis van verschillende methodologieën, strategisch denken en creativiteit zorgen voor een optimaal proces.

Technologie

Naast creativiteit is technologie mijn speerpunt. Ik geef regelmatig lezingen over de impact van technologie op mensen en bedrijven. Mijn kennis over de nieuwste ontwikkelingen is dus binnen handbereik.

Lees meer in mijn volledige bio.

Wat kost het?

Je krijgt een Keynoot lezing plus een Brainstorm to go. Omdat ze in combinatie worden gegeven wordt in plaats van 3950,- een projectprijs gemaakt van 2950,- euro. Kies je voor de Smart Workshop variant dan komen 500,- euro bij voor de training van alle deelnemers.

De verhalen

Prysmian Group: Dertien HR managers van Noord Europa (het bedrijf heeft 40.000 medewerkers) hebben meegedaan aan Brainstorm to go. De ‘Big question’ was: How Might We embrace technological change for the workplace? 
In de brainstorm hebben we verkend wat deze vraag teweegbrengt voor hun organisatie en hebben daarvoor verschillende ideeën in kaart gebracht. Dat overzicht geeft het team inzicht en commitment voor de volgende stappen die moeten worden genomen. De sessie was in het Engels.

Philips: Met een team van 7 specialisten hebben we verkend wat Blockchain kan betekenen voor de 'supply chain' van de onderneming. Als vervolg hierop hebben we met het hele team meegedaan aan de Odyssey Blockchain Hackathon in Groningen.

CBRE Global Investors: We hebben met een team gewerkt aan een nieuw on- en offline service model. Als vervolg hierop hebben we een 'Request For Proposal' gedaan voor het ontwikkelen van een nieuw online business en service platform om hun klanten beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Zamperla: Voor een van de grootste achtbanen fabrikanten ter wereld (en eigenaar van Coney Island NY) heb ik er voor gezorgd dat innovatie meer ruimte kon krijgen binnen de onderneming. De brainstormsessies waren onderdeel van een Design Thinking project dat ik 8 maanden lang heb ondersteund.

KRISTIAN WORDT VAKER ALS EXPERT GEVRAAGD BIJ PROGRAMMA'S VAN BNR NIEUWSRADIO
 

bottom of page