top of page

Community Brainstorm

Opzoek naar de beste community voor je bedrijf.

Deze brainstorm is perfect om te ontdekken welke community het beste bij je bedrijf past. Samen met het team gaan we analyseren wat de communicatie en waardestromen zijn in de onderneming en geven we duiding aan de functie van de bedrijfscommunity. Na 2 uur samenwerken hebben we inzichten over de strategische aanpak, startpunten gedefinieerd voor de next steps en, heel belangrijk, staat er team vol energie klaar om eventueel verder te werken aan het project.

"I am happy to say that Kristian exceeded my high expectations with his keynote speech and brainstorming session with us from Prysmian Group. Our topic was "how to embrace digital transformation in our workplace". A very inspiring day!"

Olivia Normark (People Development North Europe Prysmian Group)

talk.png

Voorbereidend gesprek

We plannen een Zoom videogesprek om jouw wensen door te nemen en het doel van de brainstorm te bepalen.

shoutout.png

Inspiratie talk

Voorafgaand aan de brainstorm geef ik een inspiratietalk van ongeveer 15 minuten over de rol van een bedrijfscommunity in een hybride wereld.

idea.png

Brainstorm

De brainstorm methodologie is afgestemd op het doel die we willen bereiken. Het platform dat we gebruiken in Mirò.

write.png

Digitaal verslag

Je ontvangt een verslag in Power Point, Keynote of Google Slides waarmee je aan de slag kunt gaan voor je interne presentaties.

Waarom met mij werken?

Je moet alleen met mij werken als je een klik voelt. Dat bepalen we samen in het intakegesprek. Maar als ik mezelf mag pitchen... mijn carriere is begonnen in de creatieve sector en brainstormen is voor mij een logisch proces. Door te ondernemen heb ik het gevoel ontwikkeld om ideeën te toetsen op haalbaarheid. ​Ik ben in staat om een team in de juiste setting te krijgen om de brainstorm zo effectief mogelijk te laten verlopen. Een combinatie van inspiratie, kennis van verschillende methodologieën, strategisch denken en creativiteit zorgen voor een optimaal proces.

Technologie

Naast creativiteit is technologie mijn speerpunt. Ik geef regelmatig lezingen over de impact van technologie op mensen en bedrijven. Mijn kennis over de nieuwste ontwikkelingen is dus binnen handbereik.

Lees meer in mijn volledige bio.

De investering

€ 1.750,- 

+ Overlegmomenten (1 uur)

+ Voorbereiding (3 uur)

+ Inspiratiemoment en brainstorm (2 uur)

+ Digitaal verslag uitwerken (4 uur)

  • Op aanvraag kan een externe locatie worden gehuurd.

  • De brainstorm kan naar wens worden verlengd in blokken van maximaal 4 uur.

  • Extra externe specialisten kunnen op aanvraag worden toegevoegd.

Deze brainstorm online in smart working?

In dat geval wordt een deel van de cursus Smart Workshop geïntegreerd in het proces voor een extra bedrag van 500,- euro.

Nog een aantal goede redenen

  • Een externe specialist is neutraal.

  • Een externe specialist brengt kennis.

  • Het héle team heeft de handen vrij.

  • Alles wordt voor je geregeld.

Wie al een brainstorm heet meegemaakt

Prysmian Group: Dertien HR managers van Noord Europa (het bedrijf heeft 40.000 medewerkers) hebben meegedaan aan Brainstorm to go. De ‘Big question’ was: How Might We embrace technological change for the workplace? 
In de brainstorm hebben we verkend wat deze vraag teweegbrengt voor hun organisatie en hebben daarvoor verschillende ideeën in kaart gebracht. Dat overzicht geeft het team inzicht en commitment voor de volgende stappen die moeten worden genomen. De sessie was in het Engels.

Philips: Met een team van 7 specialisten hebben we verkend wat Blockchain kan betekenen voor de 'supply chain' van de onderneming. Als vervolg hierop hebben we met het hele team meegedaan aan de Odyssey Blockchain Hackathon in Groningen.

CBRE Global Investors: We hebben gewerkt aan een nieuw on- en offline service model. Als vervolg hierop hebben we een 'Request For Proposal' gedaan voor het ontwikkelen van een nieuw online business en service platform om hun klanten beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Zamperla: Voor een van de grootste achtbanen fabrikanten ter wereld (en eigenaar van Coney Island NY) hebben we er voor gezorgd dat innovatie meer ruimte kon krijgen binnen de onderneming. De brainstormsessies waren onderdeel van een Design Thinking project dat we 8 maanden lang hebben ondersteund.

KRISTIAN WORDT VAKER ALS EXPERT GEVRAAGD BIJ PROGRAMMA'S VAN BNR NIEUWSRADIO
 

bottom of page