Brainstorm

to go

Wil je verrast worden door jullie denkvermogen?

De beste ideeën komen voort uit een goede samenwerking, waar een veilig gevoel is en waar mensen worden begeleid om het beste van zichzelf te geven. Een brainstorm is precies zo'n moment; wanneer alles goed op elkaar is afgestemd ontstaat de juiste energie voor de beste ideeën. Om je volledig te kunnen focussen op de kracht van het team is het slim om een professional in te huren voor de organisatie volgende brainstormsessie.

 • Geef het regelwerk uit handen en houd meer tijd over voor jezelf.

 • Verras het team met inspiratie.

 • Haal alles uit de brainstorm met hulp van een specialist.

 • ​Krijg hulp om onaangename vastlopers te vermijden.

 • Ontvang achteraf een rapport dat je makkelijk in je eigen presentaties kan integreren.

Voorbereidend gesprek

We plannen een Zoom videogesprek om jouw wensen door te nemen en het doel van de brainstorm te bepalen.

Inspiratie talk

Voorafgaand aan de brainstorm geef ik een inspiratietalk van ongeveer 15 minuten toegespitst op het doel.

Brainstorm

De brainstorm methodologie is afgestemd op de samenstelling van het team.

Digitaal verslag

Je ontvangt een verslag in Power Point, Keynote of Google Slides waarmee je aan de slag kunt gaan.

Waarom met mij werken?

Je moet alleen met mij werken als je een klik voelt. Dat bepalen we samen in het intakegesprek. Maar als ik mezelf mag pitchen... mijn carriere is begonnen in de creatieve sector en brainstormen is voor mij een logisch proces. Door te ondernemen heb ik het gevoel ontwikkeld om ideeën te toetsen op haalbaarheid. ​Ik ben in staat om een team in de juiste setting te krijgen om de brainstorm zo effectief mogelijk te laten verlopen. Een combinatie van inspiratie, kennis van verschillende methodologieën, strategisch denken en creativiteit zorgen voor een optimaal proces.

Technologie

Naast creativiteit is technologie mijn speerpunt. Ik geef regelmatig lezingen over de impact van technologie op mensen en bedrijven. Mijn kennis over de nieuwste ontwikkelingen is dus binnen handbereik.

Lees meer in mijn volledige bio.

De investering

€ 1.250,- 

 • Op aanvraag kan een externe locatie worden gehuurd.

 • De brainstorm kan naar wens worden verlengd in blokken van maximaal 4 uur.

 • Extra externe specialisten kunnen op aanvraag worden toegevoegd.

+ Overlegmomenten (1 uur)

+ Voorbereiding (3 uur)

+ Inspiratietalk en brainstorm (4 uur)

+ Digitaal verslag uitwerken (4 uur)

Nog een aantal goede redenen

 • Een externe specialist is neutraal.

 • Een externe specialist brengt kennis.

 • Het héle team heeft de handen vrij.

 • Alles wordt voor je geregeld.

VOORBEELD 1

NIEUW PRODUCT

Stel dat je een nieuw product of dienst aan het ontwikkelen bent, dan kan bij aanvang of tussendoor een brainstorm veel nieuwe inzichten geven.

Output

Verschillende invalshoeken.

VOORBEELD 2

NIEUWE CAMPAGNE

Op social ben je al zichtbaar maar een social media strategie vraagt om meer dan een lijst met content ideeën. Werken aan een goed strategisch document begint met een brainstorm.

Output

Een campagne richting.

VOORBEELD 3

NIEUW BUSINESS MODEL

Nieuwe businessmodellen hebben ook een technologische component. Met de juiste mensen en modellen – denk aan een Canvas Business Model – gun je jezelf een interessante verkenning.

Output

Een concept Canvas.

VOORBEELD 4

NIEUW PROCES

Stel dat er een proces in je organisatie niet goed loopt en je opzoek bent naar een nieuwe structuur. Technologie kan hier ook een rol in spelen.​

Output

Verschillende invalshoeken.

De verhalen

Philips: Met een team van 7 specialisten hebben we verkend wat Blockchain kan betekenen voor de 'supply chain' van de onderneming. Als vervolg hierop hebben we met het hele team meegedaan aan de Odyssey Blockchain Hackathon in Groningen.

CBRE Global Investors: We hebben gewerkt aan een nieuw on- en offline service model. Als vervolg hierop hebben we een 'Request For Proposal' gedaan voor het ontwikkelen van een nieuw online business en service platform om hun klanten beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Zamperla: Voor een van de grootste achtbanen fabrikanten ter wereld (en eigenaar van Coney Island NY) hebben we er voor gezorgd dat innovatie meer ruimte kon krijgen binnen de onderneming. De brainstormsessies waren onderdeel van een Design Thinking project dat we 8 maanden lang hebben ondersteund.