We helpen onze opdrachtgevers al 6 jaar om te begrijpen, te leren en nieuw denken te implementeren vanwege de komst van sociale technologie. We hebben ook gezien hoe bedrijven reageren op deze veranderingen. Daarom hebben we voor de grotere corporate organisaties een nieuw concept ontwikkeld en dat werkt, heel goed zelfs.

De Corporate Travelpad

Een iPad die door de organisatie reist om verhalen te creëren en opdrachten te vervullen. Dit allemaal onder de regie van Mr.Harder die in het concept optreedt als kennis en redactie orakel. De aansturing van Mr.Harder wordt afgestemd op de merkwaarde van de onderneming waardoor de Corporate Travelpad ook zeer goed inzetbaar is voor ‘internal branding’.

De Corporate Travelpad sluit perfect aan op de volgende waarden:

• Dialoog
• Inspiratie
• Merk
• Verbinden
• Kennisdeling

Een aantal organisaties hebben de Travelpad al geïmplementeerd. ABN AMRO, Heijmans, ATP, DAS, Bizztravel.

De Corporate Travelpad is een inspirerend, laagdrempelig en effectief instrument dat binnen een week up & running kan zijn en direct zichtbaar resultaat oplevert. Om het project te starten is het niet noodzakelijk om de hele organisatie te betrekken, sterker nog, het is de perfecte ‘firestarter’ om het veranderproces gefaseerd op gang te krijgen.

Werk je bij een grotere organisatie en raak je geinspireerd door deze kans? Neem dan contact met ons op en vraag naar Kristian.
kristian@misterharder.com

Kijk hier naar hoe MissYellow in het leven staat.
Of hier om te zien hoe Miss Sol actief is.

 

En hier kun je de interview luisteren die bij BNR heeft gemaakt over de Corporate Travelpad.

ga terug naar de homepage